tergamak seorang abang sanngup pengg@l kepala adiknya sebab bercinta

IS DI PENGGAL KEPALA OLEH ABANG KERANA BERCINTA DENGAN SEPUPU-Sangat tidak munasahaba buat seorang gadis berusia 17 tahun ini kerana hanya bercinta dengan sepupu kepalanya di penggal oleh dua orang abangnya sebelum mengarak kepala gadis malang itu keliling kampung.

Menurut polis hari ini, puluhan penduduk melihat Phool Jehan, 17, diseret keluar dari rumah dan dibelasah dua abangnya sebelum mereka memenggal kepalanya Isnin lalu.

gadis india cantik

Penduduk kampung itu hanya melihat dan tidak melaporkan kejadian kepada polis sebaliknya seorang pengawal keselamatan memberitahu polis.

Pegawai polis tempatan, Rajesh Singh, berkata pihaknya gagal mengesan dua beradik itu, Nanhe dan Gul Hasan, yang umur mereka tidak diketahui.

gadis di bunuh

Menurut Rajesh, selepas memenggal kepala Phool, Nanhe dan Gul Hasan meninggalkan mayat adik mereka itu di jalanan dan mengarak kepala mangsa sekeliling kampung sambil melaungkan bantahan hubungan gadis itu.

Menurut polis, pihaknya sedang memburu dua beradik itu yang melarikan diri dari kampung dan sudah menahan sepupu mereka untuk soal siasat.sumber

0 Komentar untuk "tergamak seorang abang sanngup pengg@l kepala adiknya sebab bercinta "

 
Copyright © 2014 Oh Ketum - All Rights Reserved
Template By Catatan Info