pujukan teman lelaki supaya gambar atau rakaman video gh@irah atau b0gel dikongsikan dengan alasan mengubat rindu.Antara foto gadis melayu bogel sambil bertudung di dalam grup Whatsapp
Butterworth: Terperangkap dengan cinta monyet, ramai gadis menanggung malu sepanjang hayat selepas gambar bogel mereka yang hanya bertudung kini viral di media sosial.

Bukan saja gambar, malah video aksi ghairah mereka tersebar melalui media sosial dan dikongsi ribuan pengguna telefon pintar di negara ini, selain disiar laman web lucah.

Semuanya bermula apabila terpedaya dengan pujukan teman lelaki supaya gambar atau rakaman video ghairah atau bogel dikongsikan dengan alasan mengubat rindu.

Gadis yang dikenali sebagai Hana mendakwa kejadian itu pernah menimpanya dua tahun lalu ketika masih bersekolah dan bercinta dengan seorang lelaki dikenali di laman sosial.

Hana berkata, ketika itu dia berusia 16 tahun, tidak menyangka lelaki itu hanya mahu mempergunakan dia dengan berlakon menjadi lelaki penyayang dan prihatin.

1 Komentar untuk " pujukan teman lelaki supaya gambar atau rakaman video gh@irah atau b0gel dikongsikan dengan alasan mengubat rindu."

 
Copyright © 2014 Oh Ketum - All Rights Reserved
Template By Catatan Info