model tudung ditangkap kh@lw@t dengan suami orangMODEL TUDUNG KANTOI ASMARA DENGAN SUAMI ORANG-Penampilan tidak menunjukkan sifat mahupun perangai seseorang apa lagi seorang wanita cantik litup berjilbab yang juga seorang model tudung muslimah telah di tangkap semasa memuaskan nafsu serakahnya dengan suami orang di sebuah hotel bajet di jempol awal pagi semalam.

Model tudung muslimah itu berusia 38 tahun telah di tangkap khalwat dengan seorang lelaki lebih muda darinya berusia 34 tahun yang juga berstatus suami orang.

gadis jilbab asmara

Menurut siasatan,percintaan asmara mereka bermula di tempat kerja dan sudah seringkali memadu kasih melampiaskan nafsu di bajet hotel tersebut dan bukan hanya di hotel bajet itu sahaja malah dimana mana pun kata model itu mereka sempat berasmara termasuk di dalam kereta.

gadis-cantik-jilbab

Namun,nasib tidak menyebelahi mereka pada semalam di mana hubungan intin cinta mereka elah berakhir dengan mendapat malu yang tidak terhingga apabila di tangkap oleh pihak berkuasa jabatan hal ewal agama islam negeri sembilan.

0 Komentar untuk "model tudung ditangkap kh@lw@t dengan suami orang"

 
Copyright © 2014 Oh Ketum - All Rights Reserved
Template By Catatan Info