"Alasan ustaz kasanova kahwin 11 kali"-mangsa


Warga Prihatin added 4 new photos to the album: PENIPUAN MENGGUNAKAN TITLE USTAZ DAN IMEJ ALIM.

PENIPUAN MENGGUNAKAN TITLE USTAZ DAN IMEJ ALIM

Terlalu banyak kes begini terjadi akibat dari keterujaan masyarakat untuk berlindung dengan individu yang kononnya nampak berilmu dan warak.

Gambar yang disertakan oleh 2 pengadu berlainan untuk kes yang sama ini boleh kita jadikan rujukan samada untuk membantu mengesan ‘ustaz’ ini atau untuk mengelakkan diri dan kaum kerabat kita dari turut menjadi mangsa.

Atas permintaan pengadu, identitinya tidak kami sertakan. Kami juga tidak bertanggungjawab atas ketepatan fakta kes yang diajukan oleh pengadu. Yang penting ialah agar kita semua lebih berhati-hati.

WARGA PRIHATIN

* * * * * * * * * *

PENGADU PERTAMA

Assalamualaikum tuan. Mohon bantuan untuk viralkan berkenaan kes seorang "ustaz" yang dah banyak melakukan penipuan tapi masih lagi bebas tanpa sebarang tindakan. Saya tidak mahu mengulas panjang. Maklumat tentang kes beliau boleh didapati dari FB salah seorang ex-wife dia.

PENGADU KEDUA

Salam, admin.. Saya ingin viralkan kes seorang yang digelar "ustaz".

"Dulu nama betul beliau Ustaz M.Razis Ismail. Kecoh suatu masa dulu kisah ustaz kahwin sampai 11 orang dan tinggalkan (read:abaikan) anak-anak dan isteri-isteri beliau tanpa nafkah dan gantung tak bertali.

Antara mereka, ukhti Nur Atika Mohd Haris. (RUJUK FB beliau untuk bukti2 penipuan Razis Ismail ini). Kini, Ustaz ini glamour balik dengan nama barunya USTAZ ARROZI ABDUL RAHMAN

Hati-hati semua.. Jaga anak isteri kita supaya tidak terpedaya. Baik wanita atau lelaki semua kena berhati-hati sebab beliau juga ada kes gelapkan duit, pinjam tak bayar dan sebagainya.

Mudah-mudahan ALLAH pelihara kita semua dari syaitan bertopeng manusia ini.

Sila teliti video "Alasan ustaz kasanova kahwin 11 kali" di YouTube - https://youtu.be/axCtBOtCvPA


0 Komentar untuk " "Alasan ustaz kasanova kahwin 11 kali"-mangsa"

 
Copyright © 2014 Oh Ketum - All Rights Reserved
Template By Catatan Info